Jaha då var det dags...

Ännu en gång är det dags att städa bort julen, i år har det verkligen gått för fort! I år är första gången någonsin som jag inte ville plocka bort julen, jag har fortfarande inte tröttnat! Det är konstigt, för jag brukar ju tröttna och vill oftast ta bort allt direkt efter julafton! 
Kanske beror det på att denna jul var lite annorlunda för mig då jag inte haft krafterna till att fixa så mycket, men mest kanske det beror på att vi verkligen fick till den rätta disneykänslan i år! ;)
 
Som ni ser är allt bortplockat i köket, förutom tavlan! Den får faktiskt stå kvar ett tag till då jag inte vet vad vi ska ha för tavla där ännu..och ni som har ögonen med er kanske lägger märke till att vi fått upp en tavelhylla också, så nu kommer det bli mycket enklare att byta tavlor mellan årstiderna ;)
 
 Fler och fler!

I julstaden tillkommer det lite figurer då och då, nyast är en av de tre knattarna!
När jag fick den var den sliten, saknade ögon, "åkte" skateboard och bar hjälm i samma färg som tröjan, nu när jag gjort om honom har han självklart fått ögon, men även skateboarden förvandlades till en snowboard och hjälmen blev svart för att se mer ut som en hjälm! Nu passar han in mycket bättre i mitt vinterlandsskap! 
 
Före: Första bilderna är på alla tre pojkarna, så som de ser ut när de kommer ur kinderäggen! 
 
Så här såg den ut när den kom till mig förutom att den hade hjul när jag fick den, jag hann förstås ta bort hjulen innan jag kom på att jag skulle ta en förebild! ;) 
 
Efter:

Etiketter: 2015 | Alla inlägg | Miniatyrstad | Pyssel |


Och så var även denna julen förbi!

Jag tycker att hela december bara sprungit förbi i år, det har verkligen gått superfort! Nu är julen redan över och vi går mot ljusare tider igen!
 
För mig har julen varit lite annorlund i år på grund av smärta i rygg och ljumske, och jag var väldigt rädd för att just det skulle förstöra min jul och att jag då skulle bli besviken.
Jag har inte kunna vara med och göra allt som hör julen till med bakning och pynt, men inte heller åka iväg för att träffa släkt och vänner, då jag spenderat det mesta av mina dagar med att vila i soffan och äta tabletter..
 
Men trots detta, har julen varit väldigt bra! Jag har inte alls varit så besviken eller arg på mig själv som jag först trodde. Vi har verkligen världens bästa familj och vänner, de har hjälpt mig anpassa så att jag kunnat vara med, träffa några vänner och ändå njuta av det jag kunnat!
 
Jag är så tacksam att jag har alla er, och att ni gjort min jul så underbar! <3
 

Etiketter: 2015 | Alla inlägg | Julafton |