Disneys figurer flyttar in!

Jag var nyligen iväg och hämtade ut ett paket, något som jag väntat med spänning på! Nämligen Lumiere, ljusstaken från Disneys "Skönheten & odjuret"! Jag kunde inte i min vildaste fantasi föreställa mig hur välgjord den faktiskt var, jag är sjukt nöjd! 
Mrs Potts och Chip även dom ifrån "Skönheten & odjuret" köpt tidigare i år. Dessa är också oerhört välgjorda och riktigt fina!
Måste säga att Mrs Potts & Chip tillsammans med Lumiere bidrar med extra mycket "Disney magi", jag kan bara föreställa mig hur vackert det kommer bli när alla andra julsaker kommer på plats! Nu längtar jag om möjligt ÄNNU mer efter juletiden!  Men fram tills att det är dags att börja pynta får dessa skönheter flytta in i julskåpet, för än så länge är det ju tyvärr någon månad kvar.. men snart så!! :D
 
 För mig är julen årets höjdpunkt!

Ja jag vet att visa säkert tycker det är jobbigt med mitt tjat om jul, men tyvärr lär ni få stå ut med detta tjat fram till den 24/12 ;)
 
Jag gick tyvärr miste om julen som barn och kanske är det därför jag är som galen i den idag? Jag kan helt ärligt säga att det inte finns någon annan tid på året som jag längtar mer till!
 
Detta år har varit riktigt beroende framkallande då jag har så mycket planer och roliga ideér inför julen att jag snart spricker, så det är tur för mig att hösten är nära hihi ;) 
Butiker runt om i landet börjar släppa sina julkollektioner, de första jultidningarna kommer strax ut i butikerna och kylan kryper sig på!!!
 
Jag skulle vilja ha en riktigt Amerikansk jul, mycket julpynt, stämning och massor av belysning, åtminstone inomhus ;)
 
Efter att ha kikat runt på nätet och läst lite julbloggar är längtan ännu större...
 

Etiketter: 2014 | Alla inlägg |


Det börjar synas vad det är!

Nu är jag en bra bit påväg, men tyvärr är det fortfarande väldigt mycket kvar innan min Clocksworth från Disney´s "Skönheten & Odjuret" är klar! 

 

Den är just nu endast slarvigt målad, dels för att kunna visa bilder men även för att jag är så nyfiken på hur slutresultatet kommer bli! När alla delar kommit på plats kommer allt målas in och då målas om som det ska se ut! :)

 

Det som jag inte hunnit få dit ännu är lodet innuti "magen", bröstutsmyckningen, guldkanter vid avslut på "benen", armar, visare, och "näsa", så det är en hel del kvar, men jag är nöjd och det allra roligaste med detta är att jag byggt in ett riktigt urverk, så han kommer då även fungera som klocka på riktigt! :)

 

Jag har använt mig av det som funnits hemma, än så länge pappkartong, tejp, lim, spackel, slaktad klocka, lera och acrylfärg! 

 

För er som inte redan vet det så är detta en sak som kommer få infinna sig hos oss under juletiden, då det är Disney som tema hemma hos oss numera! Och vad är inte roligare att ha än saker man gjort själv hihi! ;)