Förhandskik på jultavlan..

Jag har nu spenderat många timmar med att få till tavlan som jag vill ha den, och det är otroligt många timmar kvar vill jag lova.... men jag tänkte åtminstone visa er en liten förhandskik på vad det är jag håller på med. Det blir en tavla av "Puff" vid tomteljusen, en scen som jag vågar påstå att nästan alla känner igen...
 
En av karaktärerna börjar ta form i min jultavla som ni kanske ser, det är dock lite jobb kvar med Puff´s luvkant och tänder men det mesta är klart! När jag är klar med honom kommer jag börja med tomtarna, som just nu bara är påbörjade med sin röda bakgrundsfärg och sist men inte minst ska jag ge mig på helhets bakgrunden! ;)
 
 Har jag blivit galen?

 
Med risk för att ni alla ska tro att jag blivit helt knäpp, måste jag nu berätta att jag har stora planer inför denna jul. I år vill jag ha en riktig DISNEY JUL, med allt vad det innebär, jag vill att det blir sådär magiskt som det bara blir på film ni vet? Och ja det är väl inte konstigt att man vill ha mycket pynt osv, men ni som känner mig vet att jag har väldigt svårt för det där med massor av pynt och olika färger. Jag brukar vilja fira julen gnistrande vit med inslag av silver. 
 
Jag gillar att ha teman när jag inreder, för att kunna följa en tråd. Och jag har alltid älskat disney, jag älskar det magiska de handgjorda filmerna och de underbara historierna. När Niclas då vill ha mycket pynt, med alla dess färger kan vi lika gärna slå ihop våra önskemål och göra något roligt av det!
 
Så just nu kikar jag runt på mycket bilder på nätet för att få inspiration, jag har påbörjat målning av våra framtida jultavlor och har massor av ideér kring allt julpynt. Nu blir det Disney magi på ett något amerikanskt vis, men mest "Rebecca style" ;) Det ska bli väldigt spännade att se vad resultatet blir här hemma, tanken är att det mesta ska bli förrändrat....

Etiketter: 2013 | Alla inlägg |


Nedräkningen har äntligen börjat!

 
Jag kan inte låta bli att tänka och planera inför jul, här går jubloggar och jultidiningarna varma vill jag lova!
Och vad är kan höra julen mer till än glögg? Så med risk för att vara sist, så har Blossa nu släppt "årets smak". Dock avslöjar de inte smaken, utan det ska vara upp till var och en till skillnad från andra år! Men flaskan får ni åtminstone se! ;) Denna släpps i oktober och kommer ligga på 95 kr/flaskan. Spännande! :)
 
Som jag sett på så många andra bloggar har vi även nu passerat 100 dagars gränsen till jul, nu närmar den sig med stormsteg och hösten gör sig påmind!
De flesta butiker visar sina julsortiment redan 1 oktober, lika så vi på jobbet. Guud vad spännande det sa bli att se allt, vi brukar nämligen har riktigt stort jultorg på Bauhaus! Valt rätt jobb med andra ord ;)
 
Nu ska jag snart knata iväg för lite jobb, ha en bra dag allihopa! :)

Etiketter: 2013 | Alla inlägg | Glögg |