Höst, mys och julkänslor!

3e september redan och det känns verkligen i luften att hösten är här för att stanna. Dessa dagar har jag tillbringat i soffan under en filt med en varm kopp te och tända ljus, jag älskar verkligen den här tiden! Levande ljus och mys är riktig vardagslyx! 
Och ni som känner mig vet också att när hösten faller sig på kryper min jullängtan fram betydligt mer! Så julmusiken har gått i högtalarna i några dagar nu och pysselsuget börjar komma krypandes!
 
Sedan förra julen har jag samlat på mig lite fina fat och burkar från olika loppisar som ska få pryda vårt godisbord i jul. Det är ju jättesvårt att veta hur många man behöver och hur man vill ha det så idag kunde jag inte hålla mig längre och var då tvungen att ställa upp allt för att få en överblick. Väggen bakom ska ju kaklas inom kort, men bortsett från det tycker jag att det ser bra ut! Så nu längtar jag ännu mer tills det är dags att fylla upp alla burkar och plocka fram övrigt pynt!! :) 
 
 
Något annat jag inhandlat på loppis för några dagar sedan är ett äpple i trä, i en hemsk grön färg. Självklart var tanken att göra om det redan från början, och det gjordes idag! Denna kommer göra sig bra på godisbordet tillsammans med alla fina burkar i jul. Jag tror att de flesta förstår varifrån denna idé är hämtad - Snövit :) 
 
FÖRE: 
 
EFTER: Etiketten är därimot hämtade från en annan disneyklassiker, nämligen Alice i underlandet! Tyckte att det passade väldigt bra och det gör äpplet lite mer intressant! Dessa Alice-inspirerande etiketter kommer pryda fler saker på godisbordet i jul, lägger upp mer bilder på det närmare :)
 
Kommentera inlägg:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback