Adventsljusstake - check!

Självklart måste vi ha en fin adventsljusstake till jul, och självklart ska det vara en som följer den röda tråden - Disney! :) 
 
Då jag länge tittat på Fyrklöverns variant av Disney ljusstake, har jag blivit väldigt sugen på en sån! Dock kostar denna skjortan, hela 2990:-. De pengarna har jag inte till en ljusstake, så det blev som vanligt att göra en själv! ;)
 
Fyrklöverns variant ser ni på bilden här under!
 
Min variant vart betydligt billigare! Bara 54,95 kr för allt! Färg och lera hade jag sedan tidiare ;) 
 
Min ljusstake - Före
Stomme 14.95 :-
 
Plastfigurer 40 :-
 
Efter att ha sågat bort julbockarna med en vanlig fogsvans, klätt ljusstaken med lufttorkande lera som sedan målats, klippt bort Kalles mössa, gjort tomteluva till Musse och en mössa till Kalle i lera och målat om alla figurer, blev resultatet detta! 
 
Min ljusstake efter
 
Funderar på att göra gröna kransar runt ljushållarna, eller få dit någon gran av något slag för att få in lite mer grönt.... Hm.. ja vi får se om jag lägger till något framöver eller om den förblir såhär :)
Hur som helst är jag galet nöjd med resultatet!! Spciellt Kalles nya look! 
 
Figurerna var de figurer jag fäste på vår el-adventsljusstake tidigare, tyckte det blev lite tråkigt när jag bara hade 4 figurer, och 2 ljusstakar, så på dem blir det några andra figurer :) 
 
Nu längtar jag ännu mer till allt julpynt åker fram!!!!