Det börjar synas vad det är!

Nu är jag en bra bit påväg, men tyvärr är det fortfarande väldigt mycket kvar innan min Clocksworth från Disney´s "Skönheten & Odjuret" är klar! 

 

Den är just nu endast slarvigt målad, dels för att kunna visa bilder men även för att jag är så nyfiken på hur slutresultatet kommer bli! När alla delar kommit på plats kommer allt målas in och då målas om som det ska se ut! :)

 

Det som jag inte hunnit få dit ännu är lodet innuti "magen", bröstutsmyckningen, guldkanter vid avslut på "benen", armar, visare, och "näsa", så det är en hel del kvar, men jag är nöjd och det allra roligaste med detta är att jag byggt in ett riktigt urverk, så han kommer då även fungera som klocka på riktigt! :)

 

Jag har använt mig av det som funnits hemma, än så länge pappkartong, tejp, lim, spackel, slaktad klocka, lera och acrylfärg! 

 

För er som inte redan vet det så är detta en sak som kommer få infinna sig hos oss under juletiden, då det är Disney som tema hemma hos oss numera! Och vad är inte roligare att ha än saker man gjort själv hihi! ;)

 

 
Kommentera inlägg:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Visas ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback